Agenda

CultuurCafé x ASO-OASE

Welkom op ons CultuurCafé! 

Lees verder

Scroll naar beneden

Helaas hebben wij het CultuurCafé van woensdag 19 juni 2024 door omstandigheden moeten annuleren. Het is wel onze intentie een nieuwe editie te organiseren in samenwerking met de ASO-OASE. Kijk voor updates op onze social media kanalen en/of de website.

Wij hopen je de volgende keer te zien!

——————————————————————-

Tijdens het CultuurCafé wordt er onder het genot van een drankje en een hapje verbinding gelegd tussen cultuurmakers en cultuurbelevers uit de Gemeente Roosendaal. 

Tijdens deze avond wordt je op de hoogte gebracht van wat er allemaal speelt en leeft in de omgeving, er worden verbindingen gelegd, ideeën bedacht en samenwerkingen aangegaan.

Wij hebben weer een nieuwe editie gepland en deze keer op een bijzondere locatie: wij zijn te gast bij de ASO-OASE in Roosendaal. Makers Sandra en Alisha zijn met hun project het eerste initiatief dat via Volop Roosendaal een ruimte heeft gekregen waar zij kunnen experimenteren met hun projecten. Ook zullen Myrthes Art en fotograaf Robin Looy hun deuren openen om een kijkje te nemen in hun atelier.

Deze keer focussen we ons tijdens het CultuurCafé op ervaringen, het opdoen van inspiratie en deelname aan een activiteit. Natuurlijk zorgen wij voor een hapje en drankje, maar het zal een andere ervaring worden dan voorgaande edities. Aanmelden kan via Eventbrite, de entree is gratis.

In het kort:

Woensdag 19 juni
19:00 – 22:00
ASO-OASE, Nieuwe Markt 53C te Roosendaal
Entree gratis

Ook een project starten? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou!