Agenda

Tweede CultuurCafé tijdens Festival Op de Grens

Na een geslaagde eerste editie eerder dit jaar, zal op zaterdag 9 september 2023 een nieuw CultuurCafé Roosendaal plaatsvinden.

Lees verder

Scroll naar beneden

Na een geslaagde eerste editie eerder dit jaar, zal op zaterdag 9 september 2023 een nieuw CultuurCafé Roosendaal plaatsvinden. Vanaf 19.00 uur staan de deuren van Café Leef, gevestigd aan Markt 36, open en is een ieder welkom om elkaar te ontmoeten en informatie uit te wisselen. Een cultureel café is een al lang gekoesterde wens van het culturele veld in Roosendaal, en daar wil Cultuur Verbindt Roosendaal graag aan meewerken om zo ontmoeting en wellicht ook samenwerking tussen culturele partijen onderling te stimuleren.

Het culturele veld van Roosendaal gaf aan dat er behoefte was én is aan een plek om elkaar te ontmoeten en informatie uit te wisselen. En dan het liefste onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar over van alles en nog wat bakkeleien en elkaar beter te leren kennen. Het CultuurCafé vindt meerdere keren per jaar plaats, steeds op een andere (culturele) plek.

Uniek voor deze editie van het CultuurCafé, is dat liefhebbers aansluitend aan het CultuurCafé gratis een voorstelling kunnen bijwonen tijdens Festival Op de Grens. Welke voorstelling dat wordt, maken we tijdens CultuurCafé bekend.

We verloten 10 dagtickets voor Festival Op de Grens onder iedereen die zich vóór 4 september aanmeldt voor het CultuurCafé.

In het kort:
zaterdag 9 september 2023
19.00 – 21.00u
café Leef, Markt 36, 4701 PG Roosendaal
Gratis toegang

Om je aan te melden voor de tweede editie van het CultuurCafé; klik hier.

Ook een project starten? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou!