Agenda

Dit was de CuMa ’23!

Cultuur Verbindt Roosendaal organiseerde op zaterdag 3 juni voor de tweede keer de vernieuwde CuMa, ook dit jaar in het Cultuurhuis Bovendonk.

Lees verder

Scroll naar beneden

Cultuur Verbindt Roosendaal organiseerde op zaterdag 3 juni voor de tweede keer de vernieuwde CuMa, ook dit jaar in het Cultuurhuis Bovendonk. De tuin was voor de gelegenheid omgetoverd tot een kleurig festivalterrein, met een groot podium, foodtrucks en natuurlijk een (zomer)bar. Vele bezoekers genoten van optredens in de zonovergoten binnentuin en de sfeervolle theaterzaal. Daarnaast presenteerden verschillende culturele verenigingen en makers zich door een kraampje in te richten of workshops aan te bieden.

In 2022 nam Cultuur Verbindt Roosendaal na bijna dertig jaar het stokje over van Stichting Roos. We behouden de essentie van de welbekende succesformule: een podium bieden voor alle kunsten. De vorm werd aangepast, waarbij steeds meer de nadruk komt te liggen op samenwerkingen tussen de deelnemers onderling en het creƫren van een dag waarop bezoekers, verenigingen en makers elkaar ontmoeten.

Bekijk hier de aftermovie!

Ook een project starten? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou!