Agenda
Ditch Your Pitch

Nieuwe editie ‘Ditch Your Pitch!’ in november.

Dé cultuurjacht van Roosendaal.

 

Op donderdag 23 november organiseert Cultuur Verbindt Roosendaal opnieuw de ‘Ditch Your Pitch! Cultuurjacht van Roosendaal’. Tijdens Ditch Your Pitch kunnen jonge en/of beginnende makers hun culturele en creatieve ideeën presenteren, om zo kans te maken op € 2000,- om hun project te realiseren.

Lees verder

Scroll naar beneden

Tijdens Ditch Your Pitch kunnen deelnemers hun cultureel idee pitchen en beoordeelt een onafhankelijke jury wie er met het geldbedrag naar huis gaat. Dit betekent overigens niet dat de andere deelnemers verliezen; zij gaan met een hoop ervaring, advies en nieuwe contacten de deur uit. Het wordt een bijzondere avond in huiselijke sfeer met een hapje, drankje, live entertainment en inspiratie.  

Dus heb je een creatief plan of ken je iemand die altijd overloopt van ideeën? Maak je kunst, dans je, speel je theater of heb je een unieke expositie die een podium verdient? Kortom: heb jij een creatief idee wat cultureel Roosendaal blij maakt? Ditch dan je Pitch tijdens dé Cultuurjacht van Roosendaal op 23 november 2023 en maak kans op €2000,- prijzengeld om jouw project te starten! Meld je aan via deze link of via de aanmeldbutton op deze pagina. Wil je graag nog wat meer informatie? Aarzel dan niet om ons een mailtje te sturen via info@cultuurverbindtroosendaal.nl of maak een afspraak via deze link.

Zelf niet pitchen maar wel nieuwsgierig naar al die toffe plannen? Ook dan ben je van harte welkom! Als eerste event in het gloednieuwe ‘Bij Charlie’s’ op leisurepark de Stok toveren we het restaurant om tot een winters themapodium waar makers hun culturele en creatieve ideeën kunnen presenteren en kans maken op €2000,- om hun project te realiseren.

Een avondvullend programma waar jonge makers hun ideeën delen, onder het genot van een hapje en een drankje. Als special guest komt cabaretier Emiel van der Logt optreden, en er is live-muziek van 5 Times Rock.

Aarzel niet en scoor snel je ticket voor dit gratis avondvullend programma en ideaal cultureel netwerkmoment, via deze link of via de aanmeldbutton voor bezoekers op deze pagina.

In het kort:

  • 23 november 2023
  • 19.00u Inloop, 19.30u Start Ditch Your Pitch
  • Bij Charlie’s, De Stok 24, 4703SZ Roosendaal

Ook een project starten? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou!