Agenda

Wees welkom bij het allereerste CultuurCafé!

Op 16 mei as. gaat het eerste CultuurCafé Roosendaal van start in het Cultuurhuis Bovendonk. Een cultureel café is een al lang gekoesterde wens van het culturele veld in Roosendaal. Een plek om elkaar te ontmoeten en informatie uit te wisselen.

Lees verder

Scroll naar beneden

Op 16 mei as. gaat het eerste CultuurCafé Roosendaal van start in het Cultuurhuis Bovendonk. Een cultureel café is een al lang gekoesterde wens van het culturele veld in Roosendaal. Een plek om elkaar te ontmoeten en informatie uit te wisselen. Onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar over van alles en nog wat bakkeleien en elkaar beter te leren kennen. Daar wil Cultuur Verbindt Roosendaal graag aan meewerken om zo ontmoeting en wellicht ook samenwerking tussen culturele partijen onderling te stimuleren. Het CultuurCafé zal elke twee maanden plaatsvinden, steeds op een andere (culturele) plek. En wie dat wil, kan er een korte presentatie verzorgen.

Dat het eerste CultuurCafé in mei wordt georganiseerd is niet helemaal toeval want in de maand mei bestaat Cultuur Verbindt Roosendaal 5 jaar. Een mooie gelegenheid om dat met elkaar te vieren dus!

In het kort:
16 mei
17.00 – 19.00u
Cultuurhuis Bovendonk, Bovendonk 111, 4707 ZH Roosendaal

Ook een project starten? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou!