Agenda

Hartverwarmend Festival

In het weekend van 9 en 10 december staan hartverwarmende activiteiten voor jong en oud in het teken van samen genieten. Een ouderwets gezellige binnenstad waar winkelen, horeca en cultuur samenkomen.

Lees verder

Scroll naar beneden

In het weekend van 9 en 10 december staan hartverwarmende activiteiten voor jong en oud in het teken van samen genieten. Een ouderwets gezellige binnenstad waar winkelen, horeca en cultuur samenkomen.

Wintermarkt
Kom helemaal in de gezellige decembersfeer tijdens de Wintermarkt op 9 en 10 december! Sfeervol aangeklede huisjes, pagodes en foodtrucks van lokale winkels, horeca en makers uit de regio zijn dit weekend te vinden op de Nieuwe Markt in Roosendaal. Op deze markt kun je elkaar ontmoeten, je december inkopen doen en zul je verrast worden door alle geuren, kleuren, klanken en smaken!

Magische lichtjestocht
Op zaterdag 9 december is er een magische lichtjestocht voor kinderen van alle basisscholen uit Roosendaal. Deze tocht begint en zal spectaculair eindigen op de oude Markt. Door het verzamelen van letters in etalages van winkels in de binnenstad vinden de kids een zin, waarmee ze een prijs kunnen winnen voor hun hele klas. Op de route zingt een kinderkoor en lopen er magische figuren rond.

Hartstikke Foute Truien Party
Van belachelijke rendieren tot kitschy sneeuwpoppen, trek je meest foute trui uit de kast op zondag 10 december. Met vurige beats laat DJ Gijs Padding je hart sneller kloppen. Ben jij klaar om de dansvloer op de oude Markt in vuur en vlam te zetten?

Hartenwensen
Hartverwarmend Festival staat in het teken van verbinding en naastenliefde. Ook dit jaar zullen kinderen via hun basisschool hun wens voor iemand anders mogen inleveren. Deze hartenwensen zullen zichtbaar zijn tijdens het festival. Met hulp van serviceclubs en bedrijven proberen we zo veel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan.

Tijden
Zaterdag 9 december
12:00 – 19:00 uur Wintermarkt (Nieuwe Markt)
12:00 – 19:00 uur Horecaroute met Hartverwarmende Waaier (Binnenstad)
17:00 – 19:00 uur Lichtjestocht basisschoolkinderen (Binnenstad)
19:00 – 21:30 uur Magische afsluiting met Roosendaalse Band (Oude Markt)

Zondag 10 december
12:00 – 17:00 uur Wintermarkt (Nieuwe Markt)
12:00 – 17:00 uur Horecaroute met Hartverwarmende Waaier (Binnenstad)
14:00 – 17:00 uur Hartstikke Foute Kerstruien Party (kiosk op de oude Markt)

Ook een project starten? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou!