Agenda

Meld jouw act of tuin aan!

Wij zijn trotse partner van Gluren bij de Buren. 

Lees verder

Scroll naar beneden

Gezocht: Tuinen en acts voor amateurkunst festival Gluren bij de Buren in Roosendaal!
Tuinen en acts kunnen worden aangemeld tot en met zondag 12 mei.

Huiskamerfestival Gluren bij de Buren zoekt tuinen en acts. Gluren bij de Buren komt voor de eerste keer naar Roosendaal op zondag 30 juni 2024 en transformeert de gezelligste tuinen om naar podia. Amateurkunstenaars van alle soorten disciplines betreden het gazon als podium, van het centrum en de Dijken tot aan de Tolberg en de Westrand. Tuinen en acts kunnen worden aangemeld tot en met zondag 12 mei via www.glurenbijdeburen.nl.

Allerlei soorten optredens zijn denkbaar op het podium van Gluren bij de Buren. Muziek, theater, dans, cabaret, het kan en mag allemaal. Alle podiumkunstenaars treden drie keer een half uur op, telkens voor nieuw publiek. Ook tuinen in alle soorten en maten kunnen aangemeld worden. De programmamakers zoeken een act die past bij het formaat van het tuintheater.

“Het is een inititiatief waar Roosendaal gewoon op aan móest haken” aldus programmamaker Sebastiaan Waegemaekers. “Hoe gaaf is het dat je in de tuin van je buren kan genieten van een toffe band, dansshow of cabaretstukje?”. Een dergelijk initiatief versterkt ook de samenhang in de buurt.

Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne en wordt georganiseerd in samenwerking met De kring Roosendaal. Het festival verlaagt drempels voor buurtontmoeting en creëert podia voor lokale amateurkunsten.

In het kort
Wat: Gluren bij de buren Roosendaal
Wanneer: Zondag 30 juni tussen 13:00 en 18:00
Waar: In alle wijken en dorpen van Roosendaal
Entree: Eigen bijdrage
Meer informatie en aanmelden tot en met zondag 12 mei via www.glurenbijdeburen.nl

 

Beeldmateriaal: Gluren bij de Buren / Maarten Eykman

Ook een project starten? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou!