Agenda
Ditch Your Pitch

Nieuwe editie ‘Ditch Your Pitch!’ in september

Op donderdag 19 september organiseert Cultuur Verbindt Roosendaal opnieuw de ‘Ditch Your Pitch! Cultuurjacht van Roosendaal’. Tijdens Ditch Your Pitch kunnen jonge en/of beginnende makers hun culturele en creatieve ideeën presenteren, om zo kans te maken op € 2000,- om hun project te realiseren.

Lees verder

Scroll naar beneden

Welkom bij het meest sprankelende evenement van deze zomer: Ditch your Pitch! Dit is dé kans om op een laagdrempelige, gezellige manier jouw ideeën te presenteren en kans te maken op maar liefst €2000,- om je droomproject te realiseren.

Het concept is eenvoudig: je pitcht je idee voor een jury van deskundigen en wie weet ga jij naar huis met de hoofdprijs. Of je nu een beginnend kunstenaar (creatieveling) bent of al precies weet wat je wilt gaan doen: bij Ditch Your Pitch is iedereen welkom!

Het zonovergoten Ibiza is niets bij Pinxos in Roosendaal: in deze gezellige tuin waar de spaanse sfeer en de geur van pinxtos je al vroeg tegemoet komen waan je je in no time in een vakantiemodus, maar dan óók nog eens met culturele pitches. Denk aan zwoele zomeravonden, live-muziek die je voeten laat dansen, heerlijke hapjes en drankjes en volop mogelijkheden om te netwerken met cultureel Roosendaal.

Meld je snel aan en maak van jouw idee een realiteit. Niet alleen krijg je de kans om je project te pitchen, maar je geniet ook van een avond vol inspiratie, nieuwe contacten en veel plezier.

Dus, poets je pitch op, trek je zomerse outfit aan en kom naar Ditch your Pitch bij Pinxos. Mis deze unieke kans niet om jouw culturele droom waar te maken! Wil je graag nog wat meer informatie? Aarzel dan niet om ons een mailtje te sturen via info@cultuurverbindtroosendaal.nl of maak een afspraak via deze link.

Zelf niet pitchen maar wel nieuwsgierig naar al die toffe plannen? Ook dan ben je van harte welkom! Bemachtig je ticket via Eventbrite.

Ook een project starten? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou!