Cultuurprijs

Ditch Your Pitch!

Dé cultuurjacht van Roosendaal.

 

Cultuur Verbindt Roosendaal organiseert op 31 mei 2023 de ‘Ditch Your Pitch! Cultuurjacht van Roosendaal’. De tuin van Theater de Kring Roosendaal wordt omgetoverd tot een heus zomerpodium waar jonge makers hun culturele en creatieve ideeën kunnen presenteren en kans maken op €2000,- om hun project te realiseren.  

Lees verder

Scroll naar beneden

Tijdens de Pitchnight kunnen deelnemers hun cultureel idee pitchen en beoordeelt een onafhankelijke jury wie er met het geldbedrag naar huis gaat. Dit betekent overigens niet dat de andere deelnemers verliezen; zij kunnen via de voucherregeling alsnog kans maken om hun project te starten. Het wordt een bijzondere avond in huiselijke sfeer met een hapje, drankje, livemuziek en inspiratie.  

Dus ken je iemand, of heb je zelf een creatief idee? Maak je kunst, dans je, speel je theater of heb je een unieke expositie die een podium verdient? Kortom: heb jij een creatief idee wat cultureel Roosendaal blij maakt? Geef je snel op via dit formulier

Zelf niet pitchen maar wel nieuwsgierig? Moedig makend Roosendaal aan en geniet van een avond met culturele pitches, het verhaal van een maker, live-muziek en een hapje en drankje. Dit evenement is openbaar toegankelijk (met een max. van 60 bezoekers), maar we vragen wel om aan te melden via deze link.

 

Ook een project starten? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou!