Agenda
Ditch Your Pitch

Scroll naar beneden

Uitvoerder/aanvrager

West Brabants Symfonieorkest

Doelgroep

Het concert is bedoeld voor het jonge en oudere publiek. Voor de kunstdocenten en hun cursisten van de School voor de Kunsten Roosendaal en voor de orkestleden van het WBSO.

Projectomschrijving

Het WBSO speelt muziek van grotendeels Franse componisten op het podium in de grote zaal van de Kring. Kunstdocenten en hun cursisten: kinderen, oudere jeugd en volwassenen hebben deze muziek beluisterd in opnames en hebben repetities van het orkest bijgewoond. Zij zijn geïnspireerd geraakt en uiten dat door middel van schilder-en boetseerwerk, kostuums bewerkingen en het grimeren van een levend standbeeld.

Van de making-off worden vanaf september 2023 t/m december 2023 video- en foto’s gemaakt. Deze opnamen worden op een groot scherm achter het orkest vertoond aan het publiek en ook staan op het podium schilderende mensen achter een ezel. Vooraf, in de pauze en na afloop van het concert worden boetseerwerken geëxposeerd.

Doel van het project

Het doel van het concert is muziek maken en verbinden met beeldende kunst en het publiek. Het publiek wordt zowel auditief als visueel betrokken bij het concert.

Omvang

Het concert heeft ongeveer 220 bezoekers ontvangen.

Activiteitenregeling

Dit project werd ondersteund via de Activiteitenregeling.

Neem contact op en start jouw project

Ook een project starten? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou!