Agenda

Scroll naar beneden

Uitvoerder/aanvrager


Doelgroep

Het seniorenatelier is speciaal, zoals de naam al doet vermoeden, voor senioren (60 plus) die graag nieuwe mensen willen leren kennen en nieuwe kunst-technieken willen leren of opfrissen.


Projectomschrijving

Het gehele project duurt zes maanden waarbij zes verschillende disciplines aan bod komen met begeleiding van zes verschillende kunstenaars. Er zijn per maand vier creatieve bijeenkomsten waarbij de eerste les wordt gegeven door een vakdocent. De andere drie lessen worden begeleid door een vrijwilliger. Het project is afgesloten met een expositie.


Doel van het project

Het doel van dit project is creatief aan de slag gaan en verbinden ter voorkoming van eenzaamheid. De deelnemers maken kennis met diverse disciplines, diverse kunstenaars en met elkaar. Hierdoor is er steeds een nieuwe uitdaging en nieuwe mensen en technieken te leren. Wil men meer leren over een bepaalde techniek, dan kan men aansluiten bij een van de cursussen bij de SvdK.


Omvang

In totaal hebben 69 deelnemers zich ingeschreven. Hiervan zijn er deelnemers die één keer hebben meegedaan, maar er zijn ook deelnemers die het volledige traject hebben bijgewoond.


Voucherregeling

Dit project werd ondersteund via de Voucherregeling.

Neem contact op en start jouw project

Ook een project starten? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou!