Agenda

Stagiair eventmanagement
Rebecca van Loenhout

Scroll naar beneden

Volg ons op social media

Rebecca van Loenhout

Rebecca is sinds jongs af aan al bezig met cultuur, dans, muziek en theater. Na het behalen van haar HAVO diploma, is ze nu eerstejaarsstudent Management, profiel Event, op de Associate Degrees Academie in Roosendaal. Vanaf februari 2024 is ze stagiair eventmanagement en zal ze bezig zijn met de organisatie van het Cultuurcafé en de CuMa.

‘’Ik hoop dat ik kan helpen om Cultuur Verbindt Roosendaal nog meer te verbinden met jongeren. Dit wil ik gaan doen om met mijn creativiteit de CuMa en Cultuurcafé’s nog aantrekkelijker te maken voor mijn leeftijdsgenoten, zodat ze zullen deelnemen en zo Cultuur Verbindt Roosendaal leren kennen!’’

Ook een project starten? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou!