Agenda

CVR is op zoek naar een officemanager

Stichting Cultuur Verbindt Roosendaal is op zoek naar twee nieuwe medewerkers met een hart voor cultuur. We willen ons team graag vervolledigen met een officemanager en projectleider. Ben jij of ken jij de medewerker(s) die we zoeken?

Lees verder

Scroll naar beneden

Stichting Cultuur Verbindt Roosendaal richt zich op het brede culturele veld van regio Roosendaal en stimuleert actieve en passieve deelname aan kunst en cultuur door een podium te bieden voor culturele verbinding, samenwerking en vernieuwing. Wij bieden expertise, netwerk en financiële ondersteuning.

 

Stichting Cultuur Verbindt Roosendaal is per direct op zoek naar een:

Officemanager | 20-28 uur per week

 

Houd jij van aanpakken en laat jij graag secretariële en administratieve processen soepel verlopen? Draag jij cultureel Roosendaal een warm hart toe? Solliciteer dan op deze mooie functie.


Als officemanager vorm jij samen met je collega’s een team dat inzet op:

 • Het stimuleren van de verbinding en samenwerking tussen participanten in het culturele leven van de gemeente Roosendaal, en daarmee een impuls geven aan kwaliteit, groei en vernieuwing.
 • Het aanjagen en het zoeken naar nieuwe aansprekende vormen met een brede verbinding over de grenzen van de eigen culturele discipline heen.
 • Het bevorderen van de zichtbaarheid van kunst en cultuur in de gemeente Roosendaal waardoor meer inwoners actief meedoen of passief plezier beleven aan het culturele leven.
 • Het adviseren van partijen binnen en buiten het culturele netwerk, waaronder de gemeente Roosendaal, op basis van eigen kennis en die van het brede provinciale en landelijke culturele veld.
 • Het investeren in het Roosendaalse kunst en cultuurveld met diverse regelingen om de bovenstaande doelstellingen te realiseren.

 

Wat ga je doen?

Als officemanager heb je een veelzijdige functie met veel verschillende werkzaamheden. Onze nieuwe officemanager is iemand die moeiteloos schakelt van de ene klus naar de andere.

 • Je ondersteunt het culturele veld bij de diverse regelingen. Je zorgt dat alle aanvragen op een goede manier worden behandeld binnen de verschillende regelingen die de stichting beheert.
 • Je ondersteunt de cultuur coördinator en projectleider bij het dagelijkse werk en verricht financiële en administratieve werkzaamheden zoals telefoon en e-mailverkeer, het uitwerken van besluiten en brieven.
 • Je helpt bij het organiseren van bijeenkomsten, kennissessies of andere activiteiten om het culturele veld te verbinden en actief te betrekken.
 • Je ondersteunt bij de uitvoering van verschillende projecten van Cultuur Verbindt Roosendaal, zoals de Cultuurprijs en de CuMa.

 

Wat vragen we van je?

 • Je hebt een mbo- of hbo-opleiding op het gebied van administratie of secretarieel werk en hebt hier al relevante werkervaring in opgedaan. Ervaring met het werken met subsidies en/of fondsen is een pré.
 • Je hebt oog voor financiële informatie en de verwerking daarvan.
 • Je werkt nauwkeurig en bent in staat om overzicht te houden en planningen en actielijsten te beheren.
 • Je bent creatief in oplossingen bedenken en flexibel.
 • Je kent het Office-pakket op je duim en kunt goed uit de voeten met digitale systemen.
 • Je hebt geen werkrelatie met of een bestuursfunctie bij een culturele organisatie/vereniging binnen de Gemeente Roosendaal.

 

Wij bieden 

Een verantwoordelijke functie binnen een klein en gemotiveerd team, in een innoverende omgeving waar veel ruimte is voor eigen initiatief en inbreng. Bij Cultuur Verbindt Roosendaal krijg je de ruimte om jouw talenten te ontplooien! De aanstelling is in eerste instantie voor één jaar, met uitzicht op verlenging van de overeenkomst. De werkdagen en werktijden zijn in overleg flexibel in te delen. Het kan voorkomen dat je ook in de avonduren of in het weekend beschikbaar moet zijn. Deze uren kunnen uiteraard in overleg gecompenseerd worden op andere momenten. We bieden je een passend salaris op basis van opleiding en werkervaring: minimaal € 2.000,- en maximaal € 3.000,- bruto op basis van een 40-urige werkweek.

 

Divers en inclusief
Iedereen is welkom bij onze organisatie. Wij vinden het belangrijk dat ons team een afspiegeling vormt van de samenleving. Een evenwichtige vertegenwoordiging in geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, deskundigheid, ervaring etc. vormt de basis. We zien je graag!

 

Enthousiast geworden?
Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stuur je motivatiebrief en cv per e-mail naar info@cultuurverbindtroosendaal.nl onder vermelding van ‘Vacature officemanager’. We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 2 april aanstaande.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Geertje Braspenning via geertje@cultuurverbindtroosendaal.nl of telefonisch via 06 – 34 23 11 49.

De eerste gesprekken vinden begin april plaats in het Cultuurhuis Bovendonk, gelegen aan de Bovendonk 111 te Roosendaal.

Ook een project starten? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou!