Agenda

Waarom een CultuurCafé?

Tijdens het CultuurCafé ontmoeten de vele verschillende cultuurmakers én cultuurbelevers uit de gemeente Roosendaal elkaar.

Lees verder

Scroll naar beneden

Tijdens het CultuurCafé, welke ongeveer elke twee maanden wordt georganiseerd, ontmoeten de vele verschillende cultuurmakers én cultuurbelevers uit de gemeente Roosendaal elkaar.

Hier wordt onder het genot van een drankje en een hapje iedereen op de hoogte gebracht van wat er allemaal in de omgeving leeft en speelt. Maar niet alleen dat, ook worden er tijdens het CultuurCafé nieuwe verbindingen gelegd, ideeën bedacht en samenwerkingen aangegaan. De toneelspeler die bijvoorbeeld een muzikant vindt voor het maken van de muziek van een voorstelling, een vrijwilliger die als nieuw bestuurslid bij een vereniging wordt ingelijfd, een schilder die iemand spreekt die weer een locatie weet om de schilderijen te exposeren of een jonge spoken word artiest die voor een gastoptreden bij een jubileumuitvoering van de harmonie wordt gestrikt.

Kortom, tijdens het CultuurCafé is iedereen welkom om elkaar in een relaxte omgeving te ontmoeten, informatie uit te wisselen, horen of vertellen waar men de komende tijd cultuur kan gaan beleven en wellicht dus ook nieuwe samenwerkingen aan gaan.

Op donderdag 11 april 2024 zal er wederom een CultuurCafé plaatsvinden, en deze keer kan men vanaf 19.00 uur gezellig met elkaar het gesprek aangaan bij eetcafé Bonnefooi gevestigd aan de Raadhuisstraat 5 te Roosendaal. De entree is zoals altijd geheel gratis, maar vooraf aanmelden via Eventbrite verdient wel de voorkeur.

In het kort:

Donderdag 11 april 2024
19:00 – 22:00
Bonnefooi, Raadhuisstraat 5, 4701 PK te Roosendaal
Entree gratis

Ook een project starten? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou!