Agenda

Waar vind ik mijn huis?

Lees verder

Scroll naar beneden

Uitvoerder/aanvrager

Theatergroep Graag Gedaan

Doelgroep

Waar vind ik mijn huis? is een grappig en spannend verhaal voor alle leeftijden. De opvoering van de musical moet vooral de bezoekers plezieren en een ontspannen moment bieden.

Projectomschrijving

De activiteit bestaat uit de opvoering van de musical ‘Waar vind ik mijn huis?’ door de toneelgroep in samenwerking met de dansgroep. In deze jubileumvoorstelling gaan een zwerfster en een vluchteling op zoek naar een woning. Als de burgemeester hen niet kan helpen, moeten ze zelf op zoek gaan. Is het verlaten piratenschip misschien een mooie woning, of het huis van die vriendelijke meneer? Op hun zoektocht maken ze allerlei avonturen mee en het is de vraag of ze uiteindelijk een woning kunnen vinden.

Doel van het project

Het doel is om kinderen kennis te laten maken met toneel en laten ervaren hoe het is om naar een schouwburg te gaan. Sinds 2013 heeft Theatergroep Graag Gedaan ook als doel kinderen enthousiast maken voor lezen. Dat doen zij door de zelfgeschreven musicals te bouwen rondom het thema van de Kinderboekenweek. Scholen kunnen dan naar de musical komen kijken als start voor die Kinderboekenweek.

Omvang

Op zondag ruim 260 bezoekers en op maandag 1100 bezoekers.

Voucherregeling

Dit project werd ondersteund via de Voucherregeling.

Neem contact op en start jouw project

Ook een project starten? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou!