Agenda

Scroll naar beneden

Uitvoerder/aanvrager

Steinmann&vanderPas

Doelgroep

Theaterfestival bezoekers, voorbijgangers én kroeggasten.

Projectomschrijving

Een voorstelling over de ongelofelijke schoonheid van het vrouwelijk lichaam en onze onwetendheid daarover. Na het succes van ‘Stairway to heaven’ maken Steinmann&vanderPas een vervolg. Precies vijf jaar later duiken ze opnieuw de diepte van de vulva in. Wat heeft deze natte spleet te bieden nu ze beide 30 jaar zijn?

Doel van het project

Als gezelschap bevragen zij ongemakkelijke vanzelfsprekendheden en leggen daar een vergrootglas op. Onderwerpen waar iedereen wel iets van weet, maar wanneer het wordt verdiept blijkt de kennis nihil, ‘retespannend’ en niet vanzelfsprekend te zijn.

Het begint met een fascinatie, een vraag, een verbazing en de drang om antwoorden te vinden op onze vragen. Vragen die je niet beantwoord hebt gekregen op school of van je omgeving.  Spannende en gênante thema’s waar het merendeel van de mensen niet graag over praat. In deze voorstellingen leggen we de obstakels die we proberen te vermijden bloot.

 De scènes laten verschillende facetten zien hoe mensen zich verhouden tegenover het onderwerp. Situaties worden uitvergroot, plaatsen het in brutaal perspectief waardoor er met een dosis humor de ongemakkelijkheid wordt doorbroken. Met als doel om bij het publiek begrip te creëren en een gesprek los te wrikken.

Omvang

315 bezoekers verspreid over 6 voorstellingen in Café Het Wapen. Gemiddeld zijn er 50 personen per voorstelling komen kijken.

Voucherregeling

Dit project werd ondersteund via de Voucherregeling.

Neem contact op en start jouw project

Ook een project starten? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou!