Agenda

Financiering

Niet jouw favoriete onderwerp? Maar wel heel hard nodig. Regelingen, subsidies en formulieren zijn niet langer een hoofdbreker. Er gaat een (financiële) wereld voor je open. Hier vind je alle formulieren die je nodig hebt. Heb je vragen of kom je er zelf niet uit? Schakel onze hulp in.

 

Wij zijn er voor jou.

Scroll naar beneden

Volg ons op social media

Activiteitenregeling

Een financiële bijdrage kan worden verstrekt voor activiteiten die bijdragen aan het versterken van de actieve cultuurparticipatie in de gemeente Roosendaal.

3

Aanvraagformulier
Activiteitenregeling

 

Dit aanvraagformulier bestaat uit:

Deel I. Persoonsgegevens
Deel II. Inhoudelijke gegevens
Deel III. Financiën

 

Bij dit aanvraagformulier horen de Voorwaarden Activiteitenregeling. Lees deze eerst even goed door. De financiële bijdrage wordt geweigerd indien de activiteit binnen 12 weken start na de sluitingsdatum van de regeling. 

 

Binnen tien werkdagen na binnenkomst van de aanvraag wordt bepaald of de aanvraag kan worden voorgelegd aan de Adviescommissie. Na de deadline van 1 april, 1 juni of 1 oktober, krijg je binnen tien weken reactie op je aanvraag.

 

Je kunt het formulier via onderstaande stappen digitaal invullen en je aanvraag indienen. Je vindt het formulier en de voorwaarden ook via de downloads pagina.

Deze regeling is geschikt voor:

  • Check (Amateur)kunstbeoefenaars, vereniging of stichting zonder winstoogmerk
  • Check Vernieuwende culturele projecten in de gemeente Roosendaal
  • Check Maximaal €5.000,-

Ook een project starten? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou!