Agenda

John Primer & The Real Deal Blues Band

Lees verder

Scroll naar beneden

Uitvoerder/aanvrager

Stichting Nispen Blues

Doelgroep

Het optreden is voor iedereen toegankelijk.

Projectomschrijving

John Primer (maart 1945) is een levende blueslegende, een van de laatst nog levende Blues legenden uit Chicago. Hij ontving meerdere Lifetime Achievement Awards, werd genomineerd voor een Grammy, en is een van de laatste traditionele Chicago Blues artiesten met Mississippi roots. Hij leerde het vak van de ‘founding fathers’ van de Blues.

Stichting Nispen Blues heeft via bevriende agentschappen uit de Verenigde Staten en België de mogelijkheid om deze artiest met z’n originele begeleidingsband (The Real Deal Blues Band) naar West-Brabant te halen voor een éénmalig optreden in Nederland.
Dit concert is een prachtige gelegenheid om de rijke Bluesgeschiedenis te koesteren en deze unieke (Amerikaanse) kunstvorm in de gemeente Roosendaal tot uiting te laten komen.

Doel van het project

Met de organisatie van het optreden van John Primer & The Real Deal Blues Band wordt het publiek de mogelijkheid geboden om (gratis) kennis te maken met een ‘uniek stukje Bluesgeschiedenis’. De Stichting Nispen Blues tracht met het optreden tevens een (sinds 2008) historisch opgebouwde serie aan concerten en festivals levend te houden, om daarmee bij te dragen aan de leefbaarheid van het dorp Nispen.

Omvang

Het optreden had 250 bezoekers.

Voucherregeling 

Dit project werd ondersteund via de Voucherregeling.

Neem contact op en start jouw project

Ook een project starten? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou!