Agenda
Ditch Your Pitch

Let’s talk about…

Lees verder

Scroll naar beneden

Uitvoerder/aanvrager

Steinmann&vanderPas

Doelgroep

Het project is voor iedereen, jong en oud. Er is gezocht naar verschillende invalshoeken; alle genders, alle culturen, seksueel actief of niet. Iedereen is welkom.

Projectomschrijving

In 2018 maakten Steinmann&vanderPas de voorstelling Stairway to Heaven, een theatervoorstelling over de vulva. Nu, vijf jaar later, is er onderzoek gedaan naar thema’s die nu bij hen spelen zoals; de cyclus van de vrouw, zwangerschappen; wat komt erbij kijken? Hoe verandert je lijf? Wat doen hormonen? De overweging wel of geen kinderen krijgen. Waar loop je als ouder/kind tegenaan bij deze vragen? Wat weten we eigenlijk over onze lijven en de processen die zich hierin afspelen?

Deze vragen, overwegingen en stellingen zijn voorgelegd aan de inwoners van Roosendaal. Dat is uitgevoerd op de volgende manier: Er stond een camper op de grote weekmarkt en daar werden drie mogelijkheden aangeboden; Een gesprek in de camper, het invullen van een ludieke enquête of een korte interactieve voorlichting.

Ze zijn op zoek gegaan naar spannende, gênante, liefdevolle, grappige, verdrietige verhalen rondom de bovengenoemde thema’s. Er is onderzocht welke vragen er leven onder de inwoners van Roosendaal.

Doel van het project

Het verzamelen van verhalen van inwoners van Roosendaal. Deze verhalen worden gebruikt als inspiratie voor de voorstelling die is gemaakt voor het ‘Festival Op de Grens’ 2023. Het doel is dat de voorstelling breed gedragen wordt en dat is bereikt door met veel mensen in gesprek te gaan.

Omvang

40 bezoekers per dag, 120 in totaal.

Voucherregeling

Dit project werd ondersteund via de Voucherregeling.

Neem contact op en start jouw project

Ook een project starten? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou!