Agenda
Ditch Your Pitch

Roosendaal Open Air 2023

Lees verder

Scroll naar beneden

Uitvoerder/aanvrager

Stichting voor Alternatieve Muziek (StAM)

Doelgroep

Het evenement is er voor lokale, regionale en bovenregionale mensen met een voorliefde voor hardere muzieksoorten, die elders in deze regio niet goed terecht kunnen. Deelnemers zijn muzikanten, zowel lokaal, landelijk als internationaal.

Projectomschrijving

Roosendaal Open Air (ROA) is een jaarlijks terugkerend muziekfestival gericht op de hardere muziekgenres zoals metal en hardrock. Tijdens dit evenement staan bands uit diverse niches binnen het hardere genre op het podium. We streven ernaar een goede mix weg te zetten tussen startende en/of minder bekende bands en de zogeheten publiekstrekkers, wat zorgdraagt voor een afwisselend programma.

Doel van het project

Het doel is het samenbrengen van mensen van alle leeftijden, achtergronden en voorkeuren met een voorliefde voor harde gitaarmuziek. Tevens een gevoel van community en trots creëren voor mensen die zich binnen de mainstream muziekstromingen niet thuis voelen. De organisatie wilt een laagdrempelig festival voor iedereen zijn, dit doel zal worden bereikt door de kaarten voor een vriendelijke prijs aan te bieden en de catering betaalbaar te houden.

Omvang

Roosendaal Open Air 2023 heeft in zijn totaliteit 490 bezoekers getrokken.

Activiteitenregeling

Dit project werd ondersteund via de Activiteitenregeling.

Neem contact op en start jouw project

Ook een project starten? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou!